Lillepus og Lille Laban

Lillepus er liten og myk, så myk. Til vanlig ligger ho i kurva i garderoben i barnehagen og venter på A . Tenker på A, lenger etter A. I dag fikk ho bli med meg i lomma. Det tror jeg Lillepus syntes var veldig spennende! Her er hva som skjedde da ho ble med meg på Universitetet. Og det på selveste kaketorsdag! Det er lov til å holde seg for øynene hvis det blir litt for skummelt. 

 

Denne lille filmen er laget med en teknikk som heter stop motion. Dette er en animasjonsfilmteknikk hvor vi flytter og fotograferer gjenstander, bilde for bilde for å skape en illusjon av bevegelse og liv når bildene etterpå vises som sammenhengende film. Ved hjelp av en animasjonsboks, en iPad og appen "Stop Motion (Pro)", kan vi lage små animerte snutter. For et spennende medie å utforske sammen med barn i barnehagen! (Har lagt inn ønske om hjemmesnekra animasjonsboks til jul. Eller kanskje helst  bittelitt før.......)

Kommentarer

  1. Ååå Stina, så fin denne ble! Heldige Lillepus, stakkars Laban..... Og heldige A som har ei mamma som kommer til å lære henne å lage masse animasjonsfilm! 😍

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjære du! Tusen takk for fine, fine ord!

      Slett

Legg inn en kommentar