Ei fin bildebok til: Hallo Skogen!

HALLO SKOGEN!(2017)
ANNA FISKE

Hallo - bøkene til Anna Fiske fyller 10 år i år og Hallo skogen! er siste bok i denne fantastiske serien. Personlig er denne blitt en av mine favoritter, sammen med Hallo der nede! og Hallo byen! Jentene mine og jeg har brukt utallige timer på å undre oss over, gå på oppdagelsesferd etter, nøste opp i og dikte små fortellinger rundt mange av karakterene i bøkene. 

Hallo - bøkene kan være fine å lese sammen med barn som kanskje ikke er så glad i bøker, eller som ikke er så  vant med å bli lest for. Gjennom Hallo - bøkene, som er myldrebøker, kan barna selv være aktive deltakere. Som tidligere nevnt, gir bøkene rom for undring og samtale rundt de ulike figurene og deres historier. Bøkene kan leses om og om igjen, og det er alltid noe nytt å oppdage og utforske sammen.
"Barna får kunnskap samtidig som de utforsker, og det gir næring til fantasien".   
Hallo Skogen! blir vi blant annet kjent med den litt misforståtte ulven og den uheldige enhjørningen som til stadighet stikker både dyr og andre vesener med hornet sitt, men som til slutt finner en venn. Vi blir kjent med den lille musa som får små, små musunger, nissen som lengter etter jul, barnehagen på tur, pinnsvinet og gaupa som blir venner, heksa som koster, bjørnen som gjemmer seg, de to turtelduene og mange, mange, mange flere. Hjerte, hjerte! 

Kommentarer